Här börjar allt!

Här finns kurserna för dig som vill, vill, vill! starta eget.

Men inte riktigt vågar. Eller vet hur du ska börja.

Snabbstart: Eget företag på 3 veckor är en pedagogisk spark i baken som går rakt på sak och visar dig exakt hur du gör för att starta eget tjänsteföretag steg för steg. Med fem kapitel som består av filmer, arbetsböcker, checklistor och mallar fixar vi allt från att hitta din passion till att fylla i ansökningsblanketterna och få dina första kunder. Här delar jag med mig av mina allra bästa knep som tog mitt första företag från noll till fullbokat på tre månader och gav mig sexsiffriga extrainkomster varje år.

Vill du utöver webbkursen också ha personlig e-postsupport från mig finns jag här för dig! Du väljer i så fall att gå kursen Snabbstart: Eget företag på tre veckor + Support. Då får du varje vecka under 3 månaders tid ett mail från mig med pepp, bollande av idéer och hjälp framåt.

Varmt välkommen!

Snabbstart! Eget företag på 3 veckor

Vill du starta eget företag men vet inte var du ska börja? Eller ens vad du ska sälja? Känns allt pappersarbete avskräckande?

Snabbstart är steg-för-steg-kursen som visar dig exakt hur du startar eget tjänsteföretag och får dina första kunder. Den passar dig som vill tjäna pengar på att göra det du älskar, till exempel frilansa som designer, coach, skönhetsterapeut eller PT.

Du kommer lära dig att sköta företagets alla delar såsom pappersarbete, hemsida och marknadsföring med full kontroll. Dessutom får du hjälp att hitta din passion och paketera din idé så att den säljer, så att du äntligen kan starta ditt drömföretag!

Med tydliga arbetsböcker, filmer, textmallar och checklistor har jag skalat bort all onödig teori och huvudvärk – du vet alltid precis vad du ska göra för att ta dig vidare. Du kan gå rakt på sak och få jobbet gjort på tre veckor om du arbetar med kursen ett par timmar om dagen.

Snabbstart består av fem delar, där varje del har en film plus en arbetsbok eller textguide. Vissa delar har även extramaterial som checklistor och mallar.

  • Din nisch: Hitta din passion och få expertstatus
  • Pappersarbetet: Registrera eget företag på en kafferast!
  • Ekonomi: Så funkar skatter, moms och avgifter + Superenkel fakturering och bokföring
  • Hemsida som säljer: Bygg den optimala hemsidan enkelt, här är receptet!
  • Lansering och marknadsföring: Mina 8 bästa marknadsföringsknep som gav mig ett sexsiffrigt extraknäck. Din detaljerade plan för att lyckas!

Snabbstart + personlig support

Snabbstart + support är en uppgradering av webbkursen, där du utöver kursmaterialet får personlig support och coachning hela vägen fram!

Du jobbar med kursen online, och vi håller kontakt via e-post i varje steg. Vill du bolla idéer eller kör du fast är jag alltid bara ett mejl bort! Med personlig support får du också den där välbehövliga sparken i baken att verkligen ta dig i mål och starta ditt drömföretag 😉

Med din personliga e-postsupport har du tillgång till min hjärna och hjälp i tre månader från att du registrerat dig på kursen. Jag kommer att kontakta dig ungefär en gång i veckan för att hjälpa dig komma framåt, och vill du ha tätare kontakt kan du kontakta mig när som helst.

Nu är det din tur att göra verklighet av dina drömmar!

.

Sofia har hjälpt mig att förverkliga en dröm jag har haft i över två år, och som aldrig hade blivit av utan hennes hjälp! Hon har stöttat mig hela vägen, kommit med idéer och förslag och varit otroligt pedagogisk och tålmodig. Dessutom har hon fixat allt det visuella. Jag är så otroligt tacksam över all hjälp jag har fått och rekommenderar henne varmt!

Lucy Sonberg, spaterapeut

.

Äntligen svar som är bra formulerade! Tack, tack och tack!

Soso Tateladze, bemanningsföretagare

.

SÄLJANDE HEMSIDOR

 

  

Få fler att klicka på "Köp!". I den här gratis minikursen på fem delar får du mina bästa och enklaste tips på designjusteringarna som ger resultat.

High fives! Nu är du med på kursen :)