Design med hjärta och hjärna

Min filosofi är att skapa branding som har hjärta och hjärna.

Hjärta står för att du får en vacker design som utstrålar en lika varm, elegant, färgstark eller genuin personlighet som du själv. Det betyder också att jag lägger massor av passion och engagemang i att skapa ett varumärke du älskar, och gärna ger råd och kreativa idéer längs vägen.

Hjärna står för att din hemsida och logga inte bara ska vara vackra, utan också göra sitt jobb som säljare åt dig. Jag håller mig uppdaterad kring vad som faktiskt funkar och hjälper dig att välja färger, bilder, ord och layouter som säljer.

Jag heter Sofia Bodare och är en företagarnörd som älskar färg, form och ord. I bagaget finns också pedagogisk utbildning, journalistikstudier, doktorsexamen och frilansuppdrag inom skrivande och grafisk design. Men viktigast av allt – jag har också varit förvirrat företagarblåbär! Jag vet hur vägen kan se ut från total nybörjare till fullbokad alla dagar i veckan. Det vet jag eftersom jag har gjort den resan med två företag de senaste åtta åren.

Jag brinner för design och kreativitet. Och för att starta och driva fullbokade företag från hjärtat. Därför vill jag hjälpa dig att skapa ditt drömföretag, och vara den där saknade länken mellan dina idéer och verkligheten. Du vet, den där länken som ger dina idéer en färgsprakande spark i baken så att de blir till något av kött och blod. Eller nåja, bild och ord åtminstone.

Jag vill hjälpa dig att ta ditt företag från diffus idé till ett smashing-snyggt-och-oemotståndligt paket med full fart framåt. Det gör vi tillsammans genom att designa ditt företag i bild och på ett sätt som känns, ser ut och andas du. För det är så viktigt att ha ett varumärke som känns äkta, som kunderna älskar och som är lätt att sälja utan att vara säljig.

Kolla in mina brandingpaket eller hemsidor och loggor så får du se hur jag jobbar 🙂

Vad vill du ha hjälp med? Maila mig och berätta så hittar vi en väg framåt!

 

Vi hörs!

 

 

Kontakt