Sälj utan att vara säljig

.

Jag har tagit mina två företag från noll till fullbokade på några månaders tid, och visar dig gärna hur.

Visste du t.ex. att rätt sorts bilder kan öka försäljningen på din hemsida med 50-100 %? Eller att rätt placering av knapparna ger fler klick? Med hemsidecoaching får du konkret feedback och tips på enkla justeringar du kan göra för att maxa din hemsida. 

En bra hemsida ska inte bara vara snygg utan ska göra flera saker – den ska väcka intresse, den ska skapa förtroende och, viktigast av allt, den ska inspirera besökarna att köpa.

Jag gör en grundlig koll på din hemsida och ger feedback på vad som är bra och vad du kan optimera för att sälja mer. Det kan vara enkla layoutjusteringar, men också tillspetsning av dina texter eller tips på bilder och färger som kan ge bättre resultat. Mina förslag får du tillbaka som en film på 20-30 minuter där jag går igenom din hemsida sida för sida.

Alla tips är grundade på välbeprövade principer kring köpbeteende och kommunikation, och målet är att få fler kunder, fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev och fler som tar kontakt. Det är en investering som kan löna sig många gånger om.

Låt din hemsida jobba för dig!

Pris: 950 kr exkl moms

 

Få hemsidecoaching!

Fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

.

SÄLJANDE HEMSIDOR

 

  

Få fler att klicka på "Köp!". I den här gratis minikursen på fem delar får du mina bästa och enklaste tips på designjusteringarna som ger resultat.

High fives! Nu är du med på kursen :)