Sälj utan att vara säljig

Jag har tagit mina två företag från noll till fullbokade på några månaders tid, och visar dig gärna hur.

Visste du t.ex. att rätt sorts bilder kan öka försäljningen på din hemsida med 50-100 %? Eller att rätt placering av knapparna ger fler klick? Med hemsidecoaching får du konkret feedback och tips på enkla justeringar du kan göra för att maxa din hemsida. 

En bra hemsida ska inte bara vara snygg utan ska göra flera saker – den ska väcka intresse, den ska skapa förtroende och, viktigast av allt, den ska inspirera besökarna att köpa eller ta kontakt.

Jag gör en grundlig koll på din hemsida och ger feedback på vad som är bra och vad du kan optimera för att få ett bättre resultat. Det kan vara enkla layoutjusteringar, men också tillspetsning av dina texter eller tips på bilder och färger som ökar konverteringen. Mina förslag får du tillbaka som en film på 20-30 minuter där jag går igenom din hemsida sida för sida.

Alla tips är grundade på välbeprövade principer kring köpbeteende, copywriting och visuell kommunikation, och målet är att få fler kunder, fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev och fler som tar kontakt. Det är en liten investering som kan löna sig många gånger om.

Låt din hemsida jobba för dig!

Pris: 1200 kr exkl moms

 

När man kört fast, hur gör man då?

En textmassa om sig själv och sitt eget företag ska planeras, skrivas, korrekturläsas, kontrolläsas och till slut ser man inte vad man skrivit längre. Allt låter likadant och man blir nästan osäker på om det faktiskt låter bra, speciellt om man är lite självkritisk. Jag körde helt enkelt fast och valde därför att anlita Sofia..

Jag fick superbra tips om hur man strukturerar upp texten, i vilken ordning man ska lägga text och bilder – ja sånt som jag helt enkelt inte tänkt på. Så skönt att få hjälp! Jag är tacksam, Sofia. Tack!

Jenny Garbergs Mattsson, The Brand Studio STHLM

 

“Tack för bra, engagerade och konstruktiva synpunkter på vår sajt! Din feedback är mycket värdefull!”

Lisa Evertsson Norrevik, Storyspot

 

Få mina ögon på din hemsida