Design med hjärta

Vacker hemsida och logga till fast pris

.

Paketera ditt företag snyggt med allt du behöver inom webb, logotyp och reklammaterial. Tillsammans bygger vi en helhet som är både vacker, säljande och 100 % DU.

På köpet får du fria ändringar på alla designförslag och massor av personligt engagemang för att din företagsdröm ska bli verklighet.

Allt mitt arbete börjar med en noggrann genomgång av ditt företag, din idé, dina mål och dina kunder. Därefter tar jag fram ett designförslag som du antingen kan godkänna direkt eller föreslå ändringar på. Först när du har en design du älskar är jag nöjd!

I priset för hemsida ingår ett premiumtema i WordPress, upp till sju undersidor plus kontaktformulär och koppling till sociala medier. Webbshop eller andra specialfunktioner går också att ordna – hör av dig och berätta mer så återkommer jag med pris!

PRISER

 

HEMSIDA  8500 kr

LOGGA  4500 kr

HEMSIDA & LOGGA  10900 kr

 

VISITKORT  1500 kr

REKLAMMATERIAL  fr. 900 kr

 

Priser exkl moms

 

.

Jag älskar loggan – den känns som jag! Kreativiteten syns tydligt i ditt jobb och du lyckades verkligen få fram den känsla jag var ute efter. Jag har fått mycket beröm för loggan redan. Tack snälla för ett bra jobb!

Monica Kutnics Normark

Arctic Creative Consulting

PRISER

 

HEMSIDA    7900 kr

LOGGA    3900 kr

HEMSIDA & LOGGA    9900 kr

 

VISITKORT    1500 kr

REKLAMMATERIAL    fr. 900 kr

 

Priser exkl moms

AKTUELLA LOGGOR

AKTUELLA HEMSIDOR

Vad vill du ha hjälp med?

Vad vill du ha hjälp med?

.

SÄLJANDE HEMSIDOR

 

  

Få fler att klicka på "Köp!". I den här gratis minikursen på fem delar får du mina bästa och enklaste tips på designjusteringarna som ger resultat.

High fives! Nu är du med på kursen :)