Design som är snygg och lönsam

Vet du vad som gör att en hemsida eller logga säljer? Det vet jag.

Det handlar om så mycket mer än att bara designa något som är vackert. Din hemsida eller logga ska vara riktigt mycket du, samtidigt som den talar direkt till dina kunder. Den ska skapa intresse, väcka rätt känslor och bygga förtroende. Den ska kännas modern idag samtidigt som den är stark och hållbar på sikt.

Allt det hjälper jag dig med. När jag designar hemsidor jobbar jag utifrån 12 viktiga aspekter; ingredienser som ofta glöms bort men som ska finnas med för att göra hemsidan säljande på ett naturligt och avslappnat sätt. Utan att kränga.

Let’s do this!

Vårt samarbete börjar med en noggrann genomgång av ditt företag, dig själv, dina mål och dina kunder. Allt det hjälper oss att sätta fingret på vad som är din unika stil. Därefter tar jag fram ett kreativt och välgenomtänkt designförslag som du antingen kan godkänna direkt eller föreslå ändringar på.

I paketpriset för hemsida ingår ett premiumtema i WordPress, upp till sju undersidor plus grundläggande säkerhetsarbete och en guide som visar dig hur du själv kan sköta din sida. Vill du kan du också få hjälp av mig att sköta hemsidan efter att den är klar. Webbshop eller andra specialfunktioner går också att ordna – hör av dig och berätta mer så återkommer jag med pris!

PRISER

 

HEMSIDA  13000 kr

LOGGA  7500 kr

HEMSIDA & LOGGA  18000 kr

SKÖTSEL AV HEMSIDA fr 249 kr/månad

 

VISITKORT  2000 kr

REKLAMMATERIAL  fr. 900 kr

 

Priser exkl moms

 

.

Jag älskar loggan – den känns som jag! Kreativiteten syns tydligt i ditt jobb och du lyckades verkligen få fram den känsla jag var ute efter. Jag har fått mycket beröm för loggan redan. Tack snälla för ett bra jobb!

Monica Kutnics Normark

Arctic Creative Consulting

PRISER

 

HEMSIDA    13000 kr

LOGGA    7500 kr

HEMSIDA & LOGGA    18000 kr

SKÖTSEL AV HEMSIDA    fr 249 kr/månad

 

VISITKORT    2000 kr

REKLAMMATERIAL    fr. 900 kr

 

Priser exkl moms

AKTUELLA LOGGOR

AKTUELLA HEMSIDOR

Vad vill du ha hjälp med?

Vad vill du ha hjälp med?